Ouder
Avonden

Ouderavonden

    

Wat?

Jaarlijks organiseren we een aantal ouderavonden rond boeiende onderwerpen.
We kiezen thema’s waarvan we weten dat ze nauw aansluiten bij de leefwereld van onze gebruikers of nieuwe perspectieven kunnen openen

We vragen mensen met kennis ter zake om deze thema’s op een interessante manier naar voor te brengen en toe te lichten.

We nodigen al onze ouders uit om er bij te zijn, te luisteren, vragen te stellen, interactief mee te denken en van gedachten te wisselen.

Programma

link naar kalender

Praktisch

Als je graag wil komen, schrijf dan steeds tijdig in. Dat kan door te mailen naar ilse.laethem@dekangoeroe.be.

We laten een avond pas doorgaan vanaf 15 inschrijvingen. Vergeet dus bij inschrijving zeker geen e-mailadres of telefoonnummer te vermelden, zodat we je kunnen bereiken mocht de avond afgelast worden.

Kostprijs cliënten: er worden 2 prestaties aangerekend (op factuur)

Kostprijs niet-cliënten: 10 euro (te betalen aan de ingang)

Getuigenissen

“We vertrokken met een dubbel gevoel. Een goed gevoel, want dankzij de ouderavond hadden we een fijne activiteit met ons dochtertje én kregen we de kans om andere ouders te ontmoeten.
We waren niet langer alleen. Maar er was ook een angstig gevoel om de confrontatie met andere ouders aan te gaan. Uiteindelijk viel het reuzegoed mee.

We probeerden zo vaak mogelijk te gaan. De band met andere ouders en kindjes werd steeds groter. We zaten allemaal in dezelfde situatie: doktersbezoeken, uitslagen van onderzoeken afwachten, maar ook kleine, praktische en alledaagse probleempjes zoals bij alle gezinnen. Ook de kinderen kijken er naar uit, ze kunnen gewoon zichzelf zijn en plezier maken met elkaar.”

– Mama van Luna