05

Diploma-uitreiking Kangoeroezwemmen


Het Kangoeroezwemmen voor dit schooljaar is weer ten einde. Zoals elk jaar werd het waterjaar afgesloten met een feestelijke receptie en de diploma-uitreiking! Een dag waar zowel de kinderen als de trotse ouders en grootouders van genieten.

We kijken alvast uit naar september waar we opnieuw starten met een nieuwe reeks vanaf zaterdag 16 september!
Meer info of inschrijven?

 

We luisteren nog eens naar de ervaring van Vince, één van de jonge zwemmertjes:

Hoe hebben jullie het zwemmen leren kennen?

Wij hebben de zwemles leren kennen door onze thuisbegeleiders, ze dachten dat het wel iets zou zijn voor onze kleine man!

Hoe hebben jullie  de eerste zwemles ervaren?

De eerste zwemles was een ware ontdekking, zowel voor Vince als voor ons. Alles was nieuw: de spelletjes, de liedjes, de speelgoedjes, een echt water-avontuur.

Wat vinden jullie er zo fijn aan?

Vince zit graag in het water en vindt het leuk... en wij zijn gelukkig als we onze flinke man zien genieten! Ook merken we dat zijn bewegingen vlotter gaan in het water. Het is voor ons ook het ideale papa - zoon moment.

Waarom zou je andere ouders aanraden om met hun kindje naar het Kangoeroezwemmen te komen?

Het is een ontspanningsmoment voor ouder en kind. Zelf vind ik de combinatie zo leuk: je ervaart quality time met je kindje maar tegelijkertijd ben je toch ook aan het oefenen. Vince zijn armbewegingen zijn flink vooruitgegaan door het zwemmen. We vinden het heel leuk dat Vince op deze manier aan watergewenning kan doen. Hij heeft zelfs al geleerd om zich aan de zwembadrand uit het water te hijsen.

We zijn alvast fan en vinden het een super initiatief!

Purdey, Jens en waterrat Vince

 

Foto's:

Deel ons: E-mail | Permalink