05

De Kangoeroe loopt naar Fiola


Om het werkjaar  af te sluiten en de overgang naar Fiola symbolisch in te luiden, organiseerden we een loop-en wandelevenement. In de nabije omgeving van de Kangoeroe werd een grote en een kleine route uitgezocht, kangoeroe-wegwijzers verschenen langs de weg en het Kangoeroehuis werd omgebouwd tot gezellige winterbar.

De weersomstandigheden zaten ons niet echt mee maar toch werd er 306 km gewandeld, gerold en gelopen. We kregen heel wat sympathisanten over de vloer en de sfeer zat goed: hoe kan het ook anders met vuurkorven, een eigen DJ , een streekbiertje en een pannenkoek. Ook de kinderen kwamen aan bod en gingen naar huis met prachtig gevormde ballonnen of een prachtige glittertattoo, dankzij Grimballo.

We kregen bezoek van een reporter van Studio Brussel want deze actie kaderde natuurlijk ook in de Warmste Week.

Families en organisaties brachten  hun persoonlijke bijdrage voor de warmste week: warme wensen van warme mensen!

Op het einde van de namiddag stak een sterke wind op: met man en macht begonnen we aan de afbraak om de tenten en al het materiaal in veiligheid te brengen. Mooi om zien hoe iedereen nog aanwezig zijn steentje bijdroeg: ‘krachtig samen’… is dan ook niet voor niets de nieuwe slogan van Fiola vzw. 

Enkele sfeerbeelden:


Deel ons: E-mail | Permalink