05

De Warmste week ooit!


De week voor kerstmis warmt België steeds meer op: dit jaar met een recordopbrengst van 10 846 566 euro!

Ook voor de Kangoeroe werd het een recordjaar door het groot aantal acties die georganiseerd werden!

Grote en kleine activiteiten… wat fijn om zien dat zoveel mensen de Kangoeroe een warm hart toedragen.

Een greep uit alle acties:

- Basisschool Bengel uit Lokeren zorgde voor een heerlijke actie met koekjes, soep en spaghettisaus.

- Basisschool De Driesprong uit Maldegem verkocht ‘snacks for life’.

- Fleur bakte ‘rudolf’ koekjes en verkocht ze in haar familie en buurt.

- Fiebe ontwierp zijn eigen kerstkaartjes en verkocht ze in zijn omgeving, zo zette hij zijn beste beentje voor de Kangoeroe.

- De familie van Theo zorgde voor een gezellige winterbar onder vrienden, ze hielden een wafelverkoop en een winterwandeling met verse soep en wafels.

- Bvba So Miki uit Sint-Niklaas ontwierp een eigen kalender ten voordele van de warmste week  en daar bovenop ook een wafelenbak. In het kinderdagverblijf Miki werd een koekenslag gehouden en werden ook zelfgemaakte kunstwerkjes verkocht.

- Ook het Sint-Theresiacollege te Eksaarde was wel heel actief voor de Kangoeroe: spaghettifestijn, hotdogverkoop, pannenkoekenbak, vrij podium… en als afsluiter een sponsortocht naar Puyenbroeck! Enkele sfeerbeelden van het Sint-Teresiacollege: http://www.sint-teresiacollege.be/index.php/fotoalbums/category/267-allen-een-het-stc-we-doen-aan-music-for-life-mee

- In de actie Run 4 life liet een gezin zich sponsoren door vrienden en familie tijdens de Warmathon.

Een overzicht van alle acties kan je terugvinden op https://dewarmsteweek.stubru.be/goededoelen/de-kangoeroe-vzw-thuisbegeleiding

De groepswerking van de Kangoeroe ging samen naar Puyenbroeck om de sfeer van de warmste week op te snuiven en het loopevenement extra in de kijker te zetten.

We zijn echt onder de indruk van zoveel acties, een ‘vlam’ voor elk van jullie!  Maar ook voor elke aangevraagde plaat, elk rondje van de Warmathon, elk warm gebaar zijn we iedereen heel erg dankbaar!

 

Foto's:


Deel ons: E-mail | Permalink