05

Aankondiging beurs


5 goede redenen om De Kangoeroebeurs te bezoeken:

 

1.     Een unieke zorgbeurs voor kinderen en jongeren met een beperking…
De Kangoeroebeurs is een unieke zorgbeurs in Vlaanderen die zich specifiek richt op kinderen en jongeren met een beperking. Het aanbod van de beurs is onderverdeeld in vier thema’s: Hulpmiddelen en aanpassingen, spel en leren, zorg en informatie en vrije tijd.  
We brengen dit alles in een kindvriendelijke sfeer waar ontdekken en uitproberen, informeren en inspireren centraal staan.

2.     Alle mogelijkheden naast elkaar…
Een bezoek aan de Kangoeroebeurs is een uitstekende gelegenheid om alle mogelijkheden naast elkaar te zien en te vergelijken. Het aanbod is samengesteld op basis van de vragen en noden die we vanuit de gezinnen en de cliënten krijgen. Wij gaan telkens opnieuw op zoek naar nieuwe mogelijkheden en initiatieven.

3.     Actief uitproberen…
Wij voorzien hiervoor een ruim oefenterrein. We organiseren bovendien enkele sportdemonstraties waaraan je kan deelnemen en zo misschien de smaak te pakken kan krijgen. Ook de standhouders laten de mogelijkheid om alles uit te proberen.

4.     Rechtstreeks contact met de verstrekkers…
Uit ervaring weten we hoe verschillend ieder kind en elke omgeving is en hoe belangrijk gepast advies is. In communicatie met de verstrekkers kan gezocht worden naar een geschikte oplossing op maat.

5.     Gemoedelijke en kindvriendelijke sfeer…
Ook voor de kinderen en jongeren zelf proberen we er natuurlijk een aangename dag van te maken. Kinderanimatie, schminken, een zoektocht, sportdemonstraties…
Wij stellen opnieuw een verrassend programma voor jullie samen!
Nadien kunnen jullie nog napraten in onze cafetaria, die bemand wordt door enthousiaste vrijwilligers.


Gratis toegangskaarten en meer info: www.kangoeroebeurs.be


Deel ons: E-mail | Permalink